Förluster för VIK:s juniorer i helgen

Båda VIK:s juniorlag, J20 och J18, har inlett säsongen lovande. Den gångna helgen blev det dock förluster.

Ishockey2019-10-08 15:29

För J20-laget blev hemmamatchen mot Nässjö en svängig historia. 3–1-ledningen efter två perioder förvandlades på 15 minuter till 3–6-underläge i tredje. En fin upphämtning till 6–6 tog matchen till övertid. Där var gästerna starkast och lade beslag på extrapoängen. J20 ligger på tredje plats efter tre matcher.

J18-laget åkte på en riktig stjärnsmäll hemma mot HC Dalen. Bortalaget från Norrahammar vann med hela 9–3 och ledde med 8–0 innan tre raka VIK-mål snyggade till siffrorna en aning. Förlusten var J18-lagets första på fyra matcher i J18 division ett och man återfinns, precis som J20-laget, på en tredjeplats i tabellen.