Uppskattningsvis kom cirka 700 åskådare till "nya" ishallen i Vimmerby. Spelare och tränare i A-truppen hamnade i rampljuset och presenterades var och en.

– Det var väldigt uppskattat av killarna och kul för dem att få lite bekräftelse och få vara med om sånt här. De var helnöjda, säger Nordström och fortsätter:

– De är ganska bra på att bjuda på sig själva och vi spelar inte bara för Vimmerby, utan även för supportrarna.

Artikelbild

| Spelarna presenterades inför publiken.

Ett uppskattat inslag var de olika tävlingar som anordnades mellan spelarna. Jonathan Augustsson sköt hårdast, Roman Semjonovs var snabbast, Martin Jönsson var säkrast i straffskyttet och Mattias Wigley vann "teknikbanan".

På måndag får VH-fansen möjlighet att se spelarna i aktion igen. Då väntar första matchen hemma, mot Tranås. Den ingår i försäsongsturneringen Sandströms Trophy, där även Västervik är ett av lagen.

– Henrik Eriksson debuterar och gör sin första match. Vi får in ännu en duktig spelare i truppen.

Eriksson kommer att spela center, med Jakob Karlsson och Mattias Wigley som ytterforwards.

Artikelbild

| Kaptenen Jakob Karlsson åkte runt med VH-flaggan.

– Båda (Karlsson och Wigley) är egentligen centrar, men vi vill se dem i de här positionerna. Vi testar och ser hur det ser ut nu när det är träningsmatcher. Även Anton Carlsson kommer vara ytterforward. Han har annars kanske varit vår bäste center hittills.

Tränarparet Nordström/Lindén tittar fortfarande mycket på hur spelarna fungerar tillsammans, både på isen och i omklädningsrummet.

– Det viktigaste är att de trivs tillsammans och har rätt kemi.

Oskar Carlsson vilar efter skadekänningar.

Vi liverapporterar mötet. Matchstart 19:00.