Stark insats säkrade Antvardens seger

I lördags spelade Antvarden hemma mot BK Vingen i division tre-innebandyn och man vann. Matchen slutade 12-6.

Innebandy2019-11-10 17:53

Det var en jämn drabbning i Överums Sporthall – i ungefär halva matchen. Sedan lade Antvarden i en högre växel och gick ifrån ordentligt inför sista perioden. BK Vingen kvitterade till 3–3 fem minuter in i andra perioden men när matchens andra pausvila tog vid hade Antvarden smällt dit fem raka bollar och hade därmed en betryggande 8–3-ledning med sig in i paus. Viss nerv hann det kanske bli i tredje då Vingen jobbade sig fram till 8–5 innan ett nytt demoraliserande Antvarden-ryck kom. Matchen slutade 12–6. Målen, Antvarden: Samuel Johansson 4, André Olofsson 3, Emil Johansson 2, Philip Hirschman 1, Tommy Nilsson 1.