LÄS MER: Klart med åttonde föraren till Västervik

LÄS MER: Nilsson: Det kan bli lyftet för Västervik

Joel representerade Västervik 2015, som var en mycket bra säsong för Joel. Större delen av 2016 och 2017 spolierades på grund av ett allvarligt benbrott. I år har Joel representerat Dackarna och Nässjö. Han har mestadels kört i allsvenskan och division 1.

"När vi insåg att vi kommer tappa några 0,5-snittsförare så var Joel ett mycket intressant namn då jag tycker att han kom tillbaka till sin nivå han besitter under sista delen av säsongen. Vi är mycket glada över att Joel är redo att ta utmaningen då vi inte tullar på någon plats i laget utan bestämt oss för att ha en annan konkurrens om platserna till 2019" säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

"Känns bra att komma tillbaka till Västervik då jag tycker att banan är en riktig tävlingsbana som kan öppna upp till bra och tight speedway. Det har jag alltid gillat. Jag ser också positivt på att få ha närheten till min hemmabana. Jag ser fram emot att få representera Västervik och kommer slåss för en plats i startsjuan med de andra förarna." säger Joel Larsson i pressmeddelandet.

Joel får ett ingångssnittet på 0,500.