Ingen fortsättning för stjärnan

Västervik Speedway pressade Dackarna i SM-semifinalen utan sin stora stjärna Nicki Pedersen. Klubben meddelar nu att det inte blir någon fortsättning i Västervik för Pedersen.

Foto: Ilkka Ranta

Speedway2019-09-30 12:24

I ett pressmeddelande skriver Västervik Speedways lagledare Morgan Andersson:

"Västervik Speedway och Nicki Pedersen går skilda vägar. Västervik Speedway vill tacka Nicki Pedersen för ett mycket bra jobb i klubben under sina 2 år i Västervik Speedway. Vi väljer dock att gå skilda vägar inför nästa säsong och önskar Nicki stort lycka till!"

Pedersen missade slutdelen av säsongen på grund av skada och ingår inte i klubbens planer för kommande säsong, 2020.

”Vi har diskuterat lagbygget inför 2020 en längre tid och kommit fram till att inte ta upp en diskussion med Nicki inför nästa säsong då vi bland annat har ett lagsnitt att förhålla oss till och i och med det måste göra en del förändringar. Vi är mycket tillfreds med vad Nicki har presterat men när vi kommer till lagbygget måste vi titta på helheten för att få ut så mycket som möjligt av laget, men vem vet vi kanske återförenas i framtiden igen", säger sportchefen Morgan Andersson.

Till sin facebooksida säger Nicki Pedersen följande:

"Två fantastiska år i Västervik är slut. Jag är verkligen tacksam för åren i Västervik och jag kommer att ta tillfället i akt att säga ett stort tack till alla supportrar och människorna i klubben.

Karta: Hejla Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!