Övertidsseger för Antvarden hemma

Tre måls ledning en bit in i sista perioden räckte inte för att ta alla poängen för Antvarden, som på fredagskvällen besegrade Åby IBK Ungdom med 8–7 efter förlängning.

Antvarden besegrade Åby IBK Ungdom efter övertid.

Innebandy2019-11-16 15:49

02:23 stod klockan på när Samuel Johansson satte 7–4-bollen. En lugn och behaglig resa till tre poäng? Det tyckte inte Åby IBK, som gnetade sig tillbaka in i matchen. 18:13 var spelat när 7–7 sattes dit och därmed tvingade gästerna fram en förlängning. Men det blev alltså Antvarden som fick jubla till slut. Max Johansson, framspelad av Kevin Svensson, sköt extrapoängen till Överums-laget efter några minuter av övertiden. Matchvinnande målet var Johanssons tredje för kvällen. Övriga målskyttar, Antvarden: André Olofsson, Samuel Johansson, Kevin Svensson, Adam Olofsson.