Robin missade de två första matcherna och i de två senaste matcherna har han börjat som avbytare.

– Vid premiären var jag bortrest och sedan blev jag sjuk inför andra matchen. Sedan fick jag en smäll på skenbenet på en träning som gjorde att jag bara kunde göra kortare inhopp. Som det känns nu ska jag kunna spela från start i morgon, läs i dag, säger Robin Lundahl.

VFF har inlett säsongen i division 4 på ett bra sätt i och med att laget har tagit åtta poäng på de fyra första matcherna, och det ger en andraplats i dagsläget. Tuna har en seger på tre matcher.

– Det finns många lag i serien som har en bra högstanivå och Tuna är ett av dem. Vi ska dock alltid gå ut med inställningen att vi ska vinna matchen. Vi har gjort det bra så här långt, menar Robin.

Vilka är dina intryck av Ergest Fasko som tränare så här långt?

– Han tänker fotboll och är väldigt engagerad. Det är ganska många nya spelare i truppen samtidigt som det har blivit en nytändning för de spelarna som har varit med ett tag. Ergest och Johan Karlsson-Törndahl, assisterande tränaren, kompletterar varandra på ett bra sätt, svarar Robin.

VFF gör två ändringar i startelvan jämfört med segermatchen mot Hultsfred i senaste omgången. Robin Lundahl och Ergest Fasko spelar från start. Det innebär att Robin Jiderblom och Johan Sjökvist får börja som avbytare.

Sporten direktrapporterar från matchen med start klockan 18.45.