Laget räddade kryss (2–2) i division fyra-premiären hemma mot Gullringen i fredags sedan man ryckt upp sig efter en riktigt svag första halvlek. Den andra halvleken hoppas Fasko att man konserverat och plockar fram i Vetlanda på torsdagskvällen.

– Spelar vi med det tempo och skicklighet som jag vet att vi kan finns det inget lag i den här serien som kan stoppa oss. Vi måste våga spela fotboll i 90 minuter, säger Fasko, som gör en del förändringar i startelvan gentemot premiären.

In i laget kommer senaste nyförvärvet Faiz Benatallah.

– Vi är glada över att han är tillbaka. Det är en bra spelare som är omtyckt i laget och som kan klubben. Hans kvaliteter kommer att gynna oss.

Fasko får dessutom tillbaka yttern Robin Lundahl – dessutom går Alfred Grahn in från start.

– Viljan att vinna måste vara där från första avspark om vi ska ta tre poäng, säger Fasko vars skärtorsdagsmotståndare ännu inte öppnat seriespelet.

Benatallah in sent – men Västerviks FF kommer att stärka upp forwardssidan ytterligare. Man har gjort klart med en spelare från Albanien, som dock inte är tillgänglig för spel riktigt ännu.

– Det är en "nummer nio" som kommer att göra vårt lag bättre. Jag ska hämta honom på fredag, säger Ergest Fasko och han lär få angenäma problem när han ska tillsätta den ensamma forwardsplatsen framöver.

Sporten direktrapporterar ikväll från division sex-premiären på Hjortheden med start 18:15, avspark 18:30. Lagen som möts är Hjorted/Totebo och Överums IK.