Storseger för WIBK på hemmaplan

I söndagens hemmamatch var det rejäl islossning från WIBK-herrarna som besegrade Östra SK med hela 8– 2.

Philip Svahn blev poängbäst i WIBK med 2+1.

Innebandy2019-11-03 18:39

Marcus Sandberg gav hemmalaget ledningen redan efter tio minuter. Östra kvitterade visserligen snabbt, men hemmaspelaren Albin Liffner gav WIBK åter ledningen innan paus och första perioden slutade 2–1.

I den andra perioden behövde Tim Karlsson bara dryga minuten på sig innan ledningen utökades till 3–1. Därefter lossnade det rejält för WIBK som satte hela sex raka mål. Matchen slutade 8– 2.

I och med segern ligger Västervik nu på tredje plats i division 3 norra, tre poäng bakom ledande Forserums IF.

Poäng WIBK:Philip Svahn 2+1, Petter Gustavsson 1+2, Oscar Carlsson Schaden 0+2, Christoffer Pettersson 2+0, Marcus Sandberg 1+0, Tim Karlsson 1+0, Albin Liffner 1+0, David Samuellson 0+1, Andreas Runberg 0+1.