LIVESPORT
En tjänst från NTM
● Live
Fotboll

Rysaren: Vi sänder alla matcher i ÅFF:s toppstrid

Det är upplagt för hög dramatik i avslutningen av division 2. Då sänder vi alla matcher från toppstriden i division 2 där Åtvidabergs FF befinner sig mitt i getingboet.

Fotboll 15 oktober 2020 15:30

Jodå du läste rätt. Som prenumerant kommer du kunna följa mer än bara ÅFF:s sista match i division 2 södra Svealand mot Arameisk-Syrianska under lördagen. Istället för att famla efter information om hur det går i toppkonkurrenternas matcher i olika appar eller hemsidor kommer du istället kunna se dem hos oss. Assyriskas match mot Rynninge och Forwards duell med Trosa-Vagnhärad kommer nämligen att direktsändas på sajten.  

– Jag tror att många ÅFF:are kommer ha mer än bara matchen på Kopparvallen i åtanke på lördag när det är så otroligt jämnt i tabelltoppen. Att då kunna erbjuda prenumeranterna möjlighet att "zappa" mellan alla matcher som påverkar toppstriden känns oerhört bra. Särskilt efter förra helgen då flera supportrar gick miste om sändningen när laget mötte Newroz, säger Andreas Åberg som är projektledare för livesända sport på Corren. 

Assyriska är serieledare inför avslutningen. ÅFF är strax bakom med samma poäng men sämre målskillnad. En poäng efter lurar BK Forward som tar emot Trosa-Vagnhärad hemma på Trängens IP. Det är med andra ord upplagt för stor dramatik under lördagen där seriesegraren går upp till Ettan och laget som slutar tvåa får kvala. 

– Det finns inga lätta matcher i den här serien och vi har sett överraskande resultat under hela säsongen. Det känns vidöppet inför sista omgången. Det är inte fel att säga att det kan sluta hur som helst.

Toppstriden i division 2

Åtvidabergs FF – Arameisk-Syrianska IF
Sändningsstart: 12:50
Kommentatorer: Andreas Åberg & Pontus Hydén

Assyriska FF – Rynninge IK
Sändningsstart: 12:55
Kommentator: Jacob Sjölin

BK Forward – Trosa-Vagnhärad SK
Sändningsstart: 12:55
Kommentator: Olle Mellström

* Samtliga matcher startar klockan 13:00. Notera att Tyresö FF, vars match vi inte sänder, också har en teoretisk möjlighet att nå en topp-placering. Man är fyra i tabellen, tre poäng bakom Assyriska och ÅFF samt två poäng bakom Forward.