Här är vinnarna i boule-DM

Tillsammans med SPF Seniorerna i Västervik har Westerviks Boulesällskap arrangerat 2019 års SPF-DM för trippellag.

23 maj 1919 11:05

Spelupplägget var enligt Monrad – fem omgångar, som innebär spel på tid.

I damtrippel segrade ett lag från Västervik som bestod av Solveig Brandin, Inga Kvarneryd och Birgitta Zeed, som vann fyra av fem matcher och hade +39 i klotdiff.

Tvåa kom Hultsfred med Margit Larsson, Margareta Carlsson, Elisabeth Gustavsson. De vann tre matcher och hade +5 klotdiff. Trea blev Hjorteds Astrid Andersson, Ann-Britt Nilsson, Kerstin DiMeo med tre vinster och -14 i klotdiff.

I mixedtrippel segrade Västervik som bestod av Jan Edström, Kristina Grönlund och Gun-Britt Andersson. De vann samtliga fem matcher med totalt +45 i klotdiff.

Tvåa kom Hultsfred där Björn Gustavsson, Monica Johansson och Olof Segerhjelm fick ihop tre vinster omed +3 i klotdiff. Trea blev Södermöres Kjell Johansson, Maj-Britt Johansson och Bo Grön med tre 3 vinster och klotdiff på -9.

I herrtrippel segrade Hjorted som bestod av Per-Olof Bjerkhaug, Ingvar Pehrson och Håkan Gustavsson. De hade totalt fyra vinster och +20 i klotdiff. Tvåa kom Hultsfred med Jan-Åke Pihl, Kenneth Simonsson och Jan Ingemarsson med tre vinster och +13 i klotdiff.

Västervik kom trea efter att Ulf Erlandsson, Lennarth Göthe och Boo Stalebrant också vunnit tre matcher och med +13 i klotdiff.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!