VFF har satt sig i en bra sits inför höstsäsongen i division 4 i och med att laget leder serien med fyra poäng före Aneby.

– Vi har åtta matcher kvar att spela. Vi ska 100 procent fokuserade och inte fundera på vem vi möter. Vi måste visa upp rätt vilja. Gör vi det ska det räcka för att vi ska kunna ta tre poäng, säger VFF:s tränare Ergest Fasko.

I fredagens match kommer jumbolaget Hultsfreds FK, bara tre poäng så här långt, på besök till Bökensved.

– Vi får inte ta det för lätt på uppgiften. Det gäller att vi är fokuserade till 100 procent. Vi har tränat på bra under uppehållet, menar Ergest.

VFF har blivit av med sin skyttekung, Artur Sejdini, som har återvänt till Albanien. Han gjorde 16 mål under vårsäsongen.

– Det blir inte lätt att ersätta Artur och jag hade gärna haft honom kvar. Det är dock klart att han återvänder nästa år. Vi har fått in flera spelare i truppen som gör att vi har en bra bredd, säger Ergest.

Både Ergest Fasko, skadad, och Tobias Palm, sjuk, missar fredagens match.

– Jag ådrog mig en sträckning i sista matchen innan sommaruppehållet. Förhoppningsvis är jag tillbaka mot IFK Tuna, säger Ergest Fasko.

VFF-truppen: Björn Söderström, Oljsan Xhafa, Johan Lundin, Fredrik Lindhe, Calle Sjögren, Magnus Eriksson, Oscar Eriksson, Faiz Benatallah, Robin Lundahl, Andreas Ekberg, Hjalmar Grahn, Ludwig Gustafsson, Christoffer Gustavsson, Jacob Jonsson. Ytterligare två spelare togs ut efter fredagens träning.

Sporten direktrapporterar från matchen med start kl 18.50.