"Det klickade helt enkelt mellan honom och oss"

Målvakten Dennis Norberg Endom lånades in till Tjust Bandy från Djurgården Bandy redan förra säsongen under några veckor då klubben hade bekymmer med skador men återgick därefter till Djurgården där han slutförde säsongen.

Dennis Nilsson Endom är Tjust Bandys nye målvakt.

Dennis Nilsson Endom är Tjust Bandys nye målvakt.

Foto: Tjust Bandy

Bandy2020-05-20 11:23

Nu ska Dennis, 23 år, spela på riktigt i Tjust Bandy och även bli Västerviksbo eftersom han i augusti flyttar ner till Småland. Från början är Dennis en riktig stockholmskille. Uppfostrad i Hammarbys ungdomsorganisation och efter juniortiden så har han representerat IK Tellus i två säsonger (Elitserien) samt en säsong i Gustavsbergs IF (Allsvenskan), efter ett kort gästspel i AIK (Allsvenskan). De två senaste säsongerna har tillbringats i Djurgården Bandy i division 1.

– Vi fick ett mycket positivt intryck av Dennis under den korta tiden han var hos oss förra säsongen, en oerhört målmedveten och seriös kille som vill något med sin bandy och som dessutom är en bra person och det "klickade" helt enkelt mellan honom och oss. Vi försöker arbeta efter en struktur där vi försöker skapa förutsättningar för nya spelare att flytta hit, det är inte alltid så lätt men i detta fall så fungerade det och allt föll på plats, skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande.

Kontraktet gäller för de kommande två säsongerna.

Truppen:

Rasmus Nyberg, Ivar Johansson, Isak Sandberg, Erik Skoogh,  Johan Andersson, Elias Lindström, Albin Juthe, Hampus Ivarsson, Simon Oscarsson, Jakob Eriksson, Simon Skoogh, Albin Wretman, Alexander Sannikov, Stanislav Kluyshanov, Oliver Wretman, Dennis Norberg Endom.

Karta: Tjustvallen
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!