Blandade rallyframgångar i DM och RS-serien

Tjust MK:s Cindy Brüggeman med Christer Carlsson i högerstolen slutade trea bland A-förare 4 WD vid rally-DM som avgjordes vid Silverratten i Älmhult.

4 oktober 2010 00:00
Totalsegern gick till Åke Jacobsson, Emådalen, och tvåa var Mats Aidelsson, Göteborg. Bland de tvåhjulsdrivna bilarna var Vimmerby MS-förarna Kjell Fransson tvåa och Tore Sandberg nia i klassen.

 

En som fick ta del av segerns sötma var Christian Larsson, Tjust MK, i par med Stefan Ottosson, Vetlanda, tog de en seger i grupp E elit A och B förare.

 

Denna tävling var den sista i Smålands-DM. Om inga tävlingar stryks tar Åke Jacobsson, Emådalen, hem DM-titeln i den fyrhjulsdrivna klassen med Cindy som god tvåa. Bland de tvåhjulsdrivna är Kjell Fransson ohotad etta.

 

Även RS-serien var igång med Jehandersprinten i MK Ramunders regi på Kråkvilan i Norrköping. Segrade gjorde Peter Måhagen, Linköping, och tvåa var Jonny Karlsson, Valdemarsvik.

 

Bland B-förarna var Anders Pettersson, Valdemarsvik, fyra och Lennart Gerths, Tjust MK, sexa och Vimmerby MS-föraren Carl-Erik Nilsson åtta. C-förarna slutade Benny Johansson, Valdemarsvik, femma och Jimmy Eriksson, Tjust MK, bröt.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!