Tjust MK duo på pallen i Strängnäs

Drygt nio sekunder och nio tiondelar skiljde klubbkamraterna från Tjust MK åt vid lördagens rallysprint F.G Parallellen i Strängnäs.

16 augusti 2010 00:00
Mikael Stark hade sluttiden 6:12,90 i mål efter fyra körda omgångar mot Göran Anderssons 6:22,85. Trea i den tvåhjulsdrivna rallybilsklassen var Lars Davisson, Enköping, distanserad med nästa fem sekunder av Andersson och hela 14 sekunder av Mikael Stark. Benny Johansson, SMK Valdemarsvik, med Tommy Johansson, Tjust MK, i högerstolen slutade totalt femma bland C-förare 2WD.

 

- Det var en rolig tävling, vi provade ut lite olika inställningar inför mästarmötet på torsdag i Linköping och stundande Upphill cup i helgen, berättade Göran Andersson för VT.

 

Mikael Stark var av samma mening.

 

- Vi har haft ett ganska långt tävlingsuppehåll här över sommaren, så det här var ett kvitto på att takterna sitter i och ger självförtroende inför kommande tävlingar ibland annat RS-serien, avslutade Stark.

 

 

Sjuttio rallybilar var anmälda till start i Strämgnäs AMS rallysprint Autoexperten Rally cup. Banan mätte 1600 meter och kördes fyra gånger, två gånger i varje spår med byte i målkurvan på rallycrossbanan i Strängnäs.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!