Midnattsols-rallyt för Brüggeman

Det var en laddad och förväntansfull rallydrottning som tog emot i Gamleby. Hon är förväntansfull inför uppgiften att få köra som föråkare i den klassiska rallytävlingen Midnattsolsrallyt.

14 juli 2010 00:00
- Det här är bra träning för mig och teamet, vi får chansen att testa olika inställningar på fjädringen och stötdämparna i bilen under en längre tid. Dessutom så får vi chansen att skriva egna noter till vissa av sträckorna, rekognosera kvällen innan och köra dagen efter. Det kommer att bli jättespännande och roligt och oerhört lärorikt, berättar Cindy Brüggeman för VT.

 

Tävlingen startar på onsdag i Jönköping, med nattuppehåll i Karlstad och i Trollhättan, målgång i Västerås vid middagstid på lördag.

 

Förhoppningsvis kommer samtliga av de 150 deltagarna i de två tävlingsklasserna Regularity och Historik Rally klarat av de olika avsnitten.

 

Förhandsfavoriter finns det många, Björn Waldegård och Stig Blomqvist är väl de som det pratas om mest. Andra är Gert Blomquist, Erik Upsäll, Jan Sellholm samt Mikael Persbrandt och Vladimir Antonov (Spykerfinansiären) med flera.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!