När larmen tystnar

6 maj 2013 00:01

Runt om i världen står köldrekorden som spön i backen och Europa har haft tre mycket kalla vintrar i rad. England har genomlevt sin kallaste mars sedan 1962, Dresden sedan 1917, Potsdam sedan 1899 och Berlin på

150 år.

Samtidigt varnar Vetenskapens Värld (SVT) för värmekatastrof. För att riktigt skrämma oss till politisk lydnad visar Victoria Dyring upp ett Stockholms Stadshus stående i vatten. Visst kan det bli så, men det kommer att dröja 10 000 år.

Jorden struntar i den koldioxid som vi släpper ut och IPCCs alla tidigare prognoser har varit fullständigt fel. De vetenskapsmän som varnar för en kommande ny "liten istid" blir desto fler och med alltmer underbyggda fakta. Runt om i världen höjer nu vetenskapsmän sina röster och klandrar FN-organet IPCC för Lysenkoism och vetenskapsförfalskning.

I Stockholm i höst skall IPCC's nya prognos AR5 behandlas. Många frågetecken reses:

- Varför manipuleras de vetenskapliga underlagen?

- Hur kan det komma sig att det var lika varmt på vikingatiden och vid Jesu födelse som nu?

- Varför finns scenarior på 2000 ppm koldioxid när jordens tillgängliga fossila bränslen inte räcker till mer än högst 600 ppm?

- Varför tar man inte hänsyn till att solen styr vårt klimat så som den alltid gjort?

Vilken global skandal detta klimatgycklande är! Redan om 20 år kan vi ställas inför en kall tid med missväxt. I framtiden kanske våra skogar inte kommer att kunna tillgodose vårt behov av biobränsle till värmekraftverk och etanol till våra bilar. Då är det mer koldioxid som behövs, inte mindre. Om du hade en Aladdins lampa och fick bestämma vilken koldioxidhalt vi skall ha på vår jord, vilken nivå skulle du då välja?

www.tjust.com/2013/1000000000.pdf

Vi måste vara ärliga och erkänna att kärnkraft varje år skonar 1,8 miljoner människor från en för tidig död till följd av utsläpp av föroreningar och växthusgaser. Tyskland avvecklar nu sin kärnkraft. Där har elpriserna skjutit i höjden så att 80 000 hushåll inte har el eftersom de inte har råd att betala elräkningarna. Även gröna aktivister överger så sakteliga sitt kärnkraftmotstånd och fler behöver hjälpa till för att häva miljörörelsens mentala blockeringar. Kärnkraft Gen4 är det enda som fattiga länder har råd med och kan hantera. Ebba Busch (KD) liknade vindkraft vid att bygga en bro rakt ut i havet. Båda ger samma art av arbetstillfällen men utan nämnvärd nytta. Andra rapporterar om hur vindkraftverken går sönder och det saknas kapital att laga dem.

Halvera subventionerna till vindkraft. Då får vi råd med höghastighetståg Stockholm - Göteborg - Malmö, bra vägar och att betala våra elräkningar.

Grönvänsterns klimatvrål börjar alltmer likna desperation och religiös förvirring. Kanske har klimattro blivit en ersättning för den avkristning som vi upplever.

Innan det här året är till ända kommer klimatbubblan att vara sten död.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!