Stenmark och Sjöström klara för "Superstars"

Deltagarlistan i "Superstars på hemmaplan" är fulltalig när Ingemar Stenmark, Sarah Sjöström, Tony Rickardsson och Anna Lindberg gör redan klara Tomas Brolin, Thomas Wassberg och Frida Hansdotter sällskap i uppställningen.

30 mars 2020 05:40

"Superstars på hemmaplan" går ut på att programledaren Jessica Almenäs besöker idrottsstjärnorna i deras hem och sedan tillbringar två dygn med dem.

"När jag fick höra att Jessica är den som kommer knacka på så var det inte så mycket att tänka på. Jag känner Jessica sen tidigare och hon är en mycket bra person att ha att göra med. Att jag fick höra att vi även kommer stå på skidor var naturligtvis något som lockade", säger Ingemar Stenmark i ett pressmeddelande.

Idrottsstjärnorna kommer att coacha programledaren inom den sport som stjärnan själv utövar, till exempel fotboll eller utförsåkning.

Almenäs och idrottarna hänger även hemma, lagar mat och gör andra vardagssysslor tillsammans. Samtidigt funderar programledaren ut en utmaning som hon ska utsätta sina värdar och värdinnor för, med avstamp i varje persons idrottsgren.

"Jag måste säga att utmaningen var det roligaste ögonblicket. Det är något jag sett fram emot. Det är en utmaning som jag inte har gjort på 15–20 år så det var väldigt intressent att se hur det skulle komma att gå", säger Stenmark.

"Superstars på hemmaplan" har premiär på Dplay den 7 april.

Fakta: "Superstars på hemmaplan"

Medverkande:

Ingemar Stenmark, före detta utförsåkare

Sarah Sjöström, simmare

Tony Rickardsson, före detta speedwayförare

Kajsa Bergqvist, före detta höjdhoppare

Anna Lindberg, före detta simhoppare

Frida Hansdotter, före detta utförsåkare

Tomas Brolin, före detta fotbollsspelare

Thomas Wassberg, före detta längdskidåkare

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
TT