Att upprätta juridiska dokument har aldrig varit enklare!

15 februari 2022 14:45

Kostsamt, krångligt och tidskrävande. Trots att juridik spelar en avgörande roll i våra liv är personlig rådgivning inte särskilt lättillgängligt. Därför har Jurio utvecklat en lösning som gör det snabbt och prisvärt att ta fram egna juridiska handlingar. 

Skräddarsy dina juridiska dokument

Vad händer om du och din partner går skilda vägar? Vem kommer sköta dina ekonomiska och personliga angelägenheter när du på grund av hög ålder inte längre klarar av att göra det själv? Och vad händer med din egendom när du avlider? 

Våra liv är allt som oftast oförutsägbara och därför kan tydliga, genomtänkta och skräddarsydda juridiska handlingar göra en stor skillnad. På Jurio kan du upprätta de juridiska dokument som just du behöver, och spara tusenlappar!

Hur fungerar det?

Välj den juridiska handling du vill skapa och börja svara på frågor i vårt digitala formulär. Genom att du svarar på frågor blir ditt juridiska dokument allt mer skräddarsytt, och du får hjälp på vägen både genom tydliga exempel och i vår chatt. På så vis kan du upprätta egna juridiska handlingar – var och när det passar dig.

Jurios formulär är framtagna av yrkesverksamma jurister och ställer samma frågor som en jurist skulle göra vid personlig rådgivning. Du kan alltså vara säker på att dina dokument kommer anpassas efter dina önskemål och behov, och vara juridiskt giltiga.

Vår vision är att förenkla juridiken så mycket som möjligt, så att den blir tillgänglig för fler. Du kan därför signera flesta av våra avtal med BankID, och flera av våra dokument kan även fås på engelska. På vår hemsida hittar du massvis med vägledande artiklar där du kan läsa på om juridiska begrepp, lagar och avtalstyper!

Skapa juridiska dokument med Jurio!

Skapa juridisk trygghet i ditt oförutsägbara liv, och undvik onödiga tvister och missförstånd. Med Jurio bockar du enkelt av din juridiska att-göra-lista. Oavsett om du är företagare eller privatperson, hos oss kan du enkelt och smidigt upprätta de dokument som du behöver. Signera smidigt med BankID och spara tusenlappar jämför med traditionella advokater. 

Från

Jurio