Mera

Friskare med populära luftrenaren Ozoneair Purify

Sverige

Friskare med populära luftrenaren Ozoneair Purify

Upp till 500 kr rabatt och fri frakt!

Framgångarna för norrländska företaget Ozoneairs storsäljande luftrenare fortsätter. Nyligen utsågs Ozoneair Purify 60 till bästa luftrenare av tidningen Villalivet.
– "Ozoneair Purify 60 utmärkte sig i alla kategorier och stack ut som en överlägsen luftrenare. Vad gäller låg ljudnivå, områdestäckning, luftreningskapacitet och förbrukningsvaror är denna bättre än samtliga de andra luftrenarna i vår testgrupp," skriver Villalivet efter sitt test av sju av de bäst säljande luftrenarna på den svenska marknaden.

Ozoneair purify har fått många goda recensioner och blev så populär att den sålde slut. Nu finns de åter i lager och passa på för du som är prenumerant handlar den till MERA-pris i vår shop. Välj mellan tre olika storlekar. 

MERA-pris: från 4340 kr , 500 kr rabatt för prenumeranter


Ozoneair
Ozoneair är ett norrländskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå. Med innovativ teknik och i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond utvecklades Purify, Sveriges bäst säljande luftrenare.

Ozoneairs info om luftrenare och Purify
Vanliga luftrenare är som stora dammsugare – de fångar fortfarande föroreningar i filter. Men med Purify förstör du föroreningarna helt och hållet. Dygnet-runt-maskinen jobbar aktivt, ljudlöst och energisnålt. Syftet? Att ge dig ett hälsosammare hem på autopilot. Purify skyddar dig och dina närmaste, medan du fortsätter med din vardag.

Så här går det till:
1. Inuti Purify. De minsta partiklarna och gaserna, som passerar genom produktens unika reningskammare, elimineras direkt.
2. Utanför Purify. Den renande restprodukten Oxyplasma utsöndras. Nu behandlas alla utrymmen och ytor som traditionella luftrenare inte kommer åt. Plasmat är en kombination av elektroner, joner och laddade partiklar.
3. I hela utrymmet. Nu kan du andas friskare och sova tryggare – utan allergener, kemikalier och dålig lukt i hemmet. Purify jobbar aktivt, och drar mindre energi än en glödlampa.
 

Vad är en luftrenare?
En luftrenare tar bort dålig lukt, skadliga partiklar och allergener från luften samt skapar ett bättre inomhusklimat i hemmet. Många upplever besvär orsakat av den luft vi andas in dagligen. Detta beror på att vår inomhusluft innehåller föroreningar, skadliga partiklar och allergener. Dessa föroreningar och partiklar kan ge diverse besvärliga symtom. I Norden, speciellt under vintern, spenderar vi mycket tid inomhus. Då kan det vara värt att investera i en luftrenare för att få en bättre luft att andas in. Att ha en luftrenare hemma är dock fördelaktigt året om. 

Hur fungerar en luftrenare?
En luftrenare renar luften. Detta sker genom att luftrenaren hämtar luft från rummet och låter luften passera genom filter där partiklarna i luften fastnar. Luften som sedan kommer ut på andra sidan är renad från dessa partiklar. En luftrenare eliminerar partiklar som exempelvis damm, pollen, mögelsporer och hår från katt, hund och andra husdjur. Luftrenare kan eliminera ännu fler partiklar från luften än så. 

Att använda en luftrenare är enkelt. Du kopplar i den i ett eluttag, ser till att filtren är på plats och sedan låter den göra sitt jobb. Det finns olika storlekar och ljudnivå på luftrenare, för att passa just dina behov. 

Fördelar med att använda en luftrenare 

En luftrenare gör luften i hemmet ren, luktfri och allergenfri. Detta gör att du kan andas bättre, luftvägsbesvär minskar och du får en bättre levnadskvalité i ditt hem. 

För de med allergier som pollen- eller pälsallergi kan en luftrenare vara fördelaktigt då det lindrar besvären genom att ta bort allergerna och pälshåret i luften. Allergibesvär kan bli värre inomhus då partiklarna samlas och koncentrationen av allergener blir högre. Då kan en luftrenare vara till hjälp. 

En ren luft bidrar även till att det blir lättare att andas vilket kan leda till att man får en bättre sömn. Är du någon med sömnsvårigheter kan det vara värt att testa en luftrenare. Placera den då i sovrummet och njut av en frisk och ren luft utan föroreningar när du ska sova. 

När man är förkyld kan det också vara bra att ha en luftrenare. Med en ren luft blir det som sagt lättare att andas, och förkylningsbesvär kan minska. Dessutom är god sömn viktigt för tillfrisknande efter sjukdom, vilket en luftrenare kan hjälpa till med. 

Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.