Sång och musikcafé i Gunnebo

Filmmusik blandat med lite Tommy Dorsey, Evert Taube och marschmusik samt solosång, där har ni en kortare sammanfattning av det 29:e Musikcaféet i Gunnebo Folkets Hus.

2 april 2012 00:00

Att det in i det närmaste var fullsatt, behöver knappast upplysas, när Gunnebo Musikkår, Glapack och sångsolisten Lena Strömback bjöd på underhållning av hög klass denna snöfyllda marslördag.

- Bra väder för musikcafé konstaterade Ola Ålstam från musikkåren.

Musikkåren inledde med svensk Polismarsch, En fattig Trubadur samt Soleado. Ett stycke som bland annat framförts av Demis Roussos. Taubeinslaget som är ett måste i sammanhang som detta, var Fritiof Anderssons paradmarsch.

Sångsolisten Lena Strömbäck framförde The Rose samt den klassiska Dont cry för me Argentina. Senare briljerade Lena även med My heart will go on ur filmen Titanic samt Colors of the wind ur filmen Pocahontas, Lena berättade för VT, att det första av dessa två är hennes favorit.

Musikkåren varvade med Cinema Paradiso, Tommy Dorseys I´m getting sentimental over you, Copacabana med mera. Västerviks Glapack underhöll med typiska "Glapacklåtar" bland annat en Snoa om Noa. Avslutning på detta 29:e Musikcafé var lika given som förr, Under Blågul Fana.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!