Insändare När det gäller handikapptillstånd för parkering, så anser jag att det fuskas hej vilt i Västervik, som på så många andra platser. Har folk inget samvete längre? Eller är det bara latheten som talar.

Värsta fallet var när en man som sa sig vara en av stadens tjänstemän (en man som ska se till att inte sådant här inträffar) gör sig skyldig till detta att parkera på handikapplats utan att vara handikappad samt naturligtvis utan tillstånd. Till råga på allt skälla ut personen som råkar påpeka hans förseelse.

Tre gånger på kort tid så har jag sett folk med full rörlighet parkera på dessa platser. I reglerna står det att den som är handikappad får använda tillståndet när personen själv kör INTE när man blir skjutsad.

Får man hjälp att köra till affären så ska, om möjligt, den som kör släppa av nära ingången och sen parkera på vanlig p-plats. Och man får inte låna någons handikapptillstånd bara för att man är lat och inte orkar gå. Inte heller parkera på dessa p-platser utan tillståndet.

Dessa platser är till för oss som är handikappade och har ett tillstånd utfärdat av kommunen efter läkares bedömning INTE till för tillstånd tillverkade i kopiator. Vad tänker ni med alla ni som bara utnyttjar för egen vinning och som lider av extrem latmask?