Ingen fortsättning för stjärnan

Västervik Speedway pressade Dackarna i SM-semifinalen utan sin stora stjärna Nicki Pedersen. Klubben meddelar nu att det inte blir någon fortsättning i Västervik för Pedersen.

Västerviks kommun 30 september 2019 12:24

I ett pressmeddelande skriver Västervik Speedways lagledare Morgan Andersson:

"Västervik Speedway och Nicki Pedersen går skilda vägar. Västervik Speedway vill tacka Nicki Pedersen för ett mycket bra jobb i klubben under sina 2 år i Västervik Speedway. Vi väljer dock att gå skilda vägar inför nästa säsong och önskar Nicki stort lycka till!"

Pedersen missade slutdelen av säsongen på grund av skada och ingår inte i klubbens planer för kommande säsong, 2020.

”Vi har diskuterat lagbygget inför 2020 en längre tid och kommit fram till att inte ta upp en diskussion med Nicki inför nästa säsong då vi bland annat har ett lagsnitt att förhålla oss till och i och med det måste göra en del förändringar. Vi är mycket tillfreds med vad Nicki har presterat men när vi kommer till lagbygget måste vi titta på helheten för att få ut så mycket som möjligt av laget, men vem vet vi kanske återförenas i framtiden igen", säger sportchefen Morgan Andersson.

Till sin facebooksida säger Nicki Pedersen följande:

"Två fantastiska år i Västervik är slut. Jag är verkligen tacksam för åren i Västervik och jag kommer att ta tillfället i akt att säga ett stort tack till alla supportrar och människorna i klubben.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonathan Åhman

Ämnen du kan följa
Läs mer
Padel

Utvecklande lektioner för utövarna

Sport

Rättegång mot hockeyprofil i oktober

Sport

Karlsson och Northug i tv-utmaning

Sport

Holyfield öppnar för returmöte med Tyson

Sport

Brasiliansk fotbollprofil död – Marta sörjer

Visa fler