Annonssamarbete med Motorsport

"En robotgrĂ€sklippare för minimalt jobb och en grönare grĂ€smatta”

Är du osĂ€ker pĂ„ vilken robotgrĂ€sklippare du ska ha till sommarens gröna grĂ€smatta? Motorsport i VĂ€stervik har ett stort utbud av olika modeller av Honda Miimo.  â€œVi utbildar vĂ„r personal kontinuerligt för att matcha kundernas önskemĂ„l och behov – en lĂ„ngsiktig trygghet för dig och ditt robotköp,” sĂ€ger Daniel Samuelsson, butiksansvarig.

– Vi har de flesta modeller inne i butiken. Vet man inte sjĂ€lv hur stor ens grĂ€smatta Ă€r kan butikssĂ€ljarna hjĂ€lpa till och mĂ€ta sĂ„ att du fĂ„r rĂ€tt typ av robotgrĂ€sklippare anpassad efter dina behov, sĂ€ger Daniel Samuelsson som Ă€r butikschef pĂ„ Motorsport.

– Vi har de flesta modeller inne i butiken. Vet man inte sjĂ€lv hur stor ens grĂ€smatta Ă€r kan butikssĂ€ljarna hjĂ€lpa till och mĂ€ta sĂ„ att du fĂ„r rĂ€tt typ av robotgrĂ€sklippare anpassad efter dina behov, sĂ€ger Daniel Samuelsson som Ă€r butikschef pĂ„ Motorsport.

Foto: Motorsport

Native2024-05-01 00:00
Detta Àr ett annonssamarbete.

Familjeföretaget Motorsport ser att allt fler vĂ€ljer robotgrĂ€sklippare. Största anledningen till deras ökade popularitet Ă€r att man inte behöver klippa grĂ€smattan sjĂ€lv och att den Ă€r ett miljövĂ€nligare alternativ, förklarar Daniel. 
– För oss Ă€r det viktigt att kunden kĂ€nner sig trygg. Under de 30 Ă„r som jag har jobbat hĂ€r har jag sett hur vĂ„ra kunskaper och erfarenheter har vuxit. Hög kvalitĂ© och lĂ„ngsiktiga samarbeten Ă€r en central del i vĂ„r verksamhet, sĂ€ger Daniel.

undefined
Det gÄr att styra Honda Miimo robotgrÀsklippare via en smidig mobilapp.

Innan man skaffar en robotgrĂ€sklippare bör man ta reda pĂ„ storleken pĂ„ sin grĂ€smatta. Vidare har grĂ€sklipparen alltid en inkörningsperiod pĂ„ cirka tvĂ„ till tre veckor, vilket Ă€r bra för att kunna upptĂ€cka smĂ„ hĂ„l i grĂ€smattan som behöver tĂ€ckas över sĂ„ att grĂ€sklipparen ej fastnar. 
– Du behöver inte ha en ”golfgreen” för att en robot ska kunna klippa, utan det funkar Ă€ven med ojĂ€mna underlag och lutningar. Om det visar sig att grĂ€set vĂ€xer mer pĂ„ vissa stĂ€llen och sĂ„ kan vi stĂ€lla in roboten sĂ„ att den klipper extra mycket just dĂ€r.

Förutom ett erbjuda robotgrĂ€sklippare utför Motorsport i VĂ€stervik Ă€ven service. 
– Vi erbjuder ett helhetspaket till vĂ„ra kunder, vi kommer ut och installerar klart robotgrĂ€sklipparen oavsett storlek pĂ„ din grĂ€smatta.

undefined
Ett av tillskotten i Motorsports lager Àr Honda Miimo, en robotgrÀsklippare som klipper frÄn 400 upp till 4000 kvadratmeter och har fem Ärs garanti, berÀttar Daniel Samuelsson.

 FRÅGOR OCH SVAR

  • Vad har Honda Miimo för funktioner? 
    – Roboten har det som man behöver. Den har bland annat appstyrning, sĂ„ om du Ă€r pĂ„ Kanarieöarna eller i sommarstugan kan du se att din robot fungerar eller om den har fastnat sĂ„ kan du be grannen flytta pĂ„ den. Appen finns som tillval pĂ„ alla modeller. 
     
  • Har Honda Miimo nĂ„gra unika egenskaper? 
    – Det som jag vill trycka pĂ„ Ă€r att det Ă€r 5 Ă„rs garanti. Honda Ă€r en kvalitetsprodukt sĂ„ standarden pĂ„ varorna Ă€r mycket bra och tillförlitlig. FörsĂ€kringen som finns till tĂ€cker mot stöld samt om Ă„skan skulle slĂ„ ner. Detta gĂ€ller alla maskiner och oavsett om det Ă€r privat eller företag.  
     
  • Hur fungerar den i olika vĂ€derlag? 
    – Alla Miimo-modeller Ă€r sĂ€kra att anvĂ€nda i regn.
     
  • För vem passar Honda Miimo? 
    – Den passar till alla, bĂ„de privatpersoner och företag. Alla som vill vĂ€l ha en grönare grĂ€smatta i sommar. Det finns inget som robotgrĂ€sklipparen inte klarar av, om du frĂ„gar mig.  
     
  • Vilken respons har ni fĂ„tt frĂ„n era kunder som har köpt Honda Miimo?
    – Alla Ă€r vĂ€ldigt nöjda med sitt köp oavsett modell. Jag har sjĂ€lv kört en hemma och har inte haft nĂ„gra problem alls. 
     
  • Har ni nĂ„gon aktuell kampanj?
    – Ja vi har kampanj pĂ„ tvĂ„ modeller just nu. En som tĂ€cker 1000 kvadratmeter dĂ€r det ingĂ„r att vi kommer ut och installerar den för totalt 17 995 kronor. Samt en som tĂ€cker 1500 kvadrat dĂ€r det ingĂ„r appstyrning, hus (laddstation) samt installation för 25 890 kronor.  Se kampanjerna pĂ„ hemsidan hĂ€r
     
  • Hur gĂ„r jag till vĂ€ga om jag Ă€r intresserad?
    – Kom gĂ€rna in pĂ„ ett besök i nĂ„gon av vĂ„ra butiker, vi finns i VĂ€stervik, Gamleby och Vimmerby. Vi har inne olika modeller av Honda Miimo. Har du inte möjlighet att besöka oss gĂ„ in pĂ„ vĂ„r hemsida, skicka ett mejl eller ring till oss.
Motorsport

VÄSTERVIK
Öppet: MĂ„ndag- fredag 9-18, lördag 10-14
Tel: 0490-101 05
Adress: Allén 46, VÀstervik

GAMLEBY
Öppet: MĂ„ndag-fredag 8-17, lördag StĂ€ngt
Tel: 0493-102 62
Adress: TrÀdgÄrdsgatan 2, Gamleby

VIMMERBY
Öppet: MĂ„ndag-fredag 8-18, lördag 10-14
Tel: 0492-134 60
Adress: Sevedegatan 5


Besök butikens hemsida: motorsport.se

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ VT.