Efter sommarens högsäsong har besöksnittet på nattklubben legat på runt 350 personer. Det säger Johan Andersson och Jesper Björkman som äger och driver klubben. De är nöjda.

– Det blir alltid en liten dipp efter sommaren, vissa kvällar har vi haft över 650 personer här, och det är under "lågsäsong". Det går bra och det går runt, säger Johan Andersson.

Med det uttalandet hoppas han också att ett rykte om att Palladium ska stänga, ska självdö. Istället satsar de framåt. De har investerat i bättre ljud, laser och ljus.

– Vi är klara med planeringen till slutet av april. Vi har flera evenemang och artister bokade. Vi har tagit oss igenom de "tråkiga månaderna", november till februari, och planerar framåt, säger Jesper Björkman.

De kommer att fortsätta med de populära 30-pluskvällarna och ha fler artister som de tror ska locka folk.

– Förra 30-pluskvällen var det väldigt mycket folk och de verkade verkligen ha kul. Det känns som många har laddat sedan Hörnan stängde, skrattar Jesper Björkman.

Tiderna har ändrats, för att locka de stora massorna behövs ett annat tänk, menar de.

– Det måste hända mer och vi måste hitta på roliga saker, säger Johan Andersson.

– Det hände något efter att vi haft Markoolio här, många fick upp ögonen för att man kunde gå ut och dansa i Västervik, säger Jesper Björkman.

Nostalgi är också en viktig drivkraft, konstaterar de.

– Vi har bokat Dr Bombay den 25 februari, det kommer bli en skön kväll, säger Johan Andersson.