- Vi började med att samla in namn på skolan, på fritidsgården och sista tiden lite överallt runt om i samhället och de flesta som vi frågade skrev på våra listor, berättar Felicia och Arvid.
Varför gör ni detta?
- För att vi vill ha vår fritidsgård kvar, ha något ställe att vara på efter skolan. Någonstans att träffa våra kompisar, spela olika spel, delta i lanpartyn, innebandykvällar, säger Jakob Hummelgren.
- Glöm inte Hasselölägret på sommaren, Bodaborg och Busfabriken inflikar Felicia.
- Vi vill inte åka till Ankarsrum för att gå på fritidsgården där, eller i Västervik, vi bor ju här i Gunnebo säger alla tre i en mun.
Vad ska ni göra om det inte går som ni vill?
- Samla in flera namnunderskrifter, åka in till Västervik och protestera, säger Felicia.
Ulf Jonsson från Gunnebo andra vice ordförande i kultur och fritidsnämnden, fick ta emot ungdomarnas lunta med protestlistor på fritidsgården. Han är bestört över nedläggningshotet.
- Är själv en av dem som gick på "gårn" för cirka 30 år sedan, ska med varm hand lämna över detta till kultur och fritidsförvaltningens ordförande.
- Och ska kämpa emot nedläggningen, jag kommer aldrig att acceptera försämringar för våra ungdomar i Gunnebo, avslutar Ulf Jonsson.
Fritidsgården i Gunnebo har en verksamhet som är både social och engagerande, listan över vad som kommer att försvinna om nedläggningsbeslutet går igenom är lång.